sábado, 22 de septiembre de 2012

LA HISTÒRIA DE LA MARIONA, LA CAPGROS DEL COL·LE


LA MARIONA

LA MARIONA
La Mariona era una petita capgros que somiava poder ser tant elegant com les gegantes que vivien amb ella a la fàbrica.

Un dia van arribar d'excursió a la fàbrica de gegants i capgrossos uns nens i nenes que venien de l'escola Nostra Senyora del Mar. Van veure un munt de gegants; com ara la geganta Serafina engalanada amb el seu preciós vestit de bellut verd i la seva corona brillant, o el gegant Ramonet amb la seva camisa blanca i la seva barretina vermella, i també es van quedar bocabadats amb un gegant vestit de bandoler i de nom Serrallonga.

En acabar la visita el director de la fàbrica els va dir als nens i les nenes que s'havien portat tan bé que podien escollir entre tots els gegants i capgrossos de la fàbrica el que més els hi agradès de regal per l'escola.

Alguns nens no volien la geganta Serafina perquè deien que era una mica cursi, van pensar que el Ramonet era massa gran per passar per la porta del col·legi, i el Serrallonga... bé, els hi feia una mica de por.

Llavors la Laia va veure mig amagada una petita capgros amb el cabell carbassa i dos llaços vermells que tenia un somriure simpàtic, i va dir: -Mireu! És perfecta per nosaltres, no és cursi, ni massa gran ,ni tampoc fa por .Quedaría perfecta a l'entrada de l'escola, ja sabeu, al costat de Secretaria.

I així va ser com la Mariona va troba una nova llar, amb molts nens i nenes que l'estimaven tal com era, sense corona ni avaloris, sense ser la més gran ni la més forta, només per ser LA MARIONA.

No hay comentarios:

Publicar un comentario